Werkwijze

"Be the change you want to see!"

Ik werk in face-to-face sessies van 1u in mijn praktijk in Zonhoven of via chatsessies op Facebook. Ik werk vooral op weekdagen tussen 17u30 en 19u30 maar kan ook vroeger of in de weekends mocht dit voor jou beter passen.

Ik doe eerst een intakegesprek om te zien wat je verwachtingen zijn, dan stel ik een coachingsvoorstel op dat ik je per mail verstuur en waarin het aantal sessies dat ik bied vermeld staan. Op die manier weet je hoe lang de begeleiding duurt en wat je kan verwachten. Mocht je erna bijkomende coachings wensen kan dit uiteraard.

Ik geef vaak huiswerk mee omdat ik verwacht dat mensen zelfstandig aan de slag gaan met de oefeningen om zo ook buiten de praktijkruimte te reflecteren en bij zichzelf stil te staan. Dit komt de coaching sessies ten goede omdat je dan een beter zelfinzicht krijgt. Jijzelf bepaalt dus of en hoe snel je vooruit gaat.

Ik hanteer de ACT methodiek (Acceptance & Commitment Therapy) waarvan mindfulness een onderdeel vormt. Uiteraard vormt de geboortehoroscoop ook een zeer waardevolle tool om coachingsessies op te baseren. Dit laatste doe ik enkel op expliciete vraag van de cliënt.

In deze drukke tijden is het heel moeilijk om dagelijks tot onszelf te komen en te blijven. In contact staan met ons lichaam en bewust leven in het hier en nu zijn heel belangrijk om jezelf niet steeds voorbij te lopen en te kunnen genieten van je leven. Aan de hand van mindfulness oefeningen kan dit stap voor stap aangeleerd worden. De aangeleerde oefeningen kan je naar je eigen stijl omzetten zodat je ze ook zonder mij kan toepassen.

Per face-to-face coachingssessie vraag ik 50€ (60min) op het einde van de sessie. Voor coachingssessies via chat vraag ik 40€ per sessie (50min) voor aanvang van de chatsessie. Voor een astrologietoelichting is het tarief 100€ per sessie (120min)